Veliköy Mh. Vatan Cd. No:15-19 Çerkezköy / TEKİRDAĞ
05538554158
salih@turktest.com.tr

İşim mi Beni Yönetiyor Ben mi İşimi Yönetiyorum.

İşim mi Beni Yönetiyor Ben mi İşimi Yönetiyorum.

Eğitimcimiz Vedat Vermez’in sunumuyla gerçekleştirilen eğitimlerimizle Sanayi ve Hizmet sektörünün yöneticilerini ve yönetici adaylarının kişisel gelişim eğitimlerini vermeye devam ediyoruz. Eğitimcimiz ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Eğitimin Adı      : Kişisel Gelişim.

Eğitimin Konusu: İşim mi Beni Yönetiyor Ben mi İşimi Yönetiyorum.

Eğitim Tarihi      : 04 Ocak 2017 Çarşamba.

Eğitim Süresi    : 3 saat.

Eğitim Yeri        : Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Seminer Salonu.

Eğitimci             : Vedat Vermez (Eğitim Uzmanı)

 

Eğitime katılan Çerkezköy TSO’na bağlı üye işyerleri sahibi ve temsilcilerinden  oluşan 23 kişilik katılımcı grup bu eğitimde; olumlu zihinsel tavrı, kazan-kazan stratejisini, rekabet avantajı yaratacak stratejileri bulmaya ve onları uygulamada değişimi esas almaya yönelik bir yönetim felsefesi kazanılması niye, toplam kalite, yalın üretim, süreç yönetimi, zaman yönetimi, yeniden yapılanma, müşteri memnuniyeti, çalışanlar memnuniyeti gibi yönetim araçlarını müstakil olarak kullanmak değil, onları sinerji yaratacak şekilde birlikte uygulanabilmesini, sürekli yeni kurulmuş bir şirketin heyecanını duymak üzere, vizyona sıkı sıkıya sarılmanın öneminin kavranmasını, stratejik yönetim konusunda bilgi sahibi olmayı, yaratıcılığı bir şirket felsefesi olarak görebilmeyi öğrendiler.

Eğitim katılımcıları, bundan sonraki süreçlerde de bu tarz eğitimlerin sürmesini dilemişlerdir.

 

Yorum yapılmamış

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

%d blogcu bunu beğendi: